Pred konferenciou TEDxBratislava už tretím rokom koordinujeme tzv. sociálno-mediálnu úderku – ľudí, aktívnych na sociálnych sieťach, aby pomáhali šíriť myšlienky konferencie. Tu sú niektoré ich výstupy:

Program TEDxBratislava nám v skratke predstavila naša najmladšia spolupracovníčka Patrícia Drobná.

Práve Patrícia sa na svoj prvý TEDx dostala pred troma rokmi ako členka úderky, ktorej úlohou bolo koordinovane podporovať myšlienky konferencie. Keď sme s ňou začali komunikovať, zdala sa nám príliš mladá a bez skúseností, čo sme jej aj slušne napísali. Odpovedala nemenej slušne, no asertívne – že kde majú mladí nadobúdať skúsenosti, keď nie pri takýchto príležitostiach. Jej argument nás presvedčil a dobre sme spravili, lebo Paťa momentálne študuje ba VŠMU, pracuje ako redaktorka pre Martinus a poskytla aj rozhovor na blog Michala Uhnáka.

Dalibor Slávik napísal o svete nepočujúcich, ktorý mu sprostredkoval tlmočník do posunkovej reči Róbert Šarina, speaker na tohoročnom TEDxBratislava. My čo počujeme si neuvedomujeme, že slepota nás delí od vecí, ale hluchota od ľudí.

TEDxBA FB partner badge Mindshare

O autorovi

Marian Jaslovský

Dlhoročný novinár, v súčasnosti redaktor .týždňa a zároveň hudobník. Je autorom štyroch kníh. S Mindshare spolupracuje od roku 2011.